WORKSHOPS

Wij bieden informatieve 1 op 1 sessies aan die behandelen wat u graag zou willen leren. Dus geen cursusavond met 15 deelnemers waarbij u misschien niet aan de beurt komt. Gewoon alleen met u, in onze fotostudio in Beek, bij u thuis, of op een mooie locatie.

Twijfelt u nog wat voor camera en accessoires aan te schaffen? Dan laten wij u de verschillen zien en kunt u ze uitproberen. Aan het eind van de workshop weet u dan zeker wat voor u het beste is om de fantastisch mooie hobby fotografie met veel plezier verder te gaan uitoefenen!

Begint u pas met fotograferen of oriënteert u zich nog? Hebt u een pocket-, systeem-, of spiegelreflexcamera? En wilt u graag mooie(-re) foto’s maken? Dan gaan wij u helpen!  In onze workshops geven wij graag op een persoonlijke en ontspannen manier onze kennis aan u door.

De workshops zijn individueel, maar als u dat liever hebt kan het ook met een vriend, kennis, familielid, etc. Ook kunt u zelf een model meenemen als u dat graag wilt.

De workshops worden in onze studio in Beek (Lb) gegeven, van daaruit kunnen we ook naar een aantal mooie locaties die wij vaker gebruiken. De workshops kunnen ook op een locatie van uw keuze gegeven worden.

Wij hebben, afhankelijk van de inhoud, workshops van 2, 4 of 8 uur.

Bij de 8 uur workshops gaan we de praktijk altijd oefenen op locatie, we maken er een leuke en leerzame dag van!

Hierbij (8 uur workshops) is inbegrepen:

- Gebruik van materiaal

- Toegang tot 1 van "onze" locaties, bijvoorbeeld:

 - Brunssumerheide

 - Gaiazoo

 - Mondoverde

- Lunch

Niet inbegrepen:

- Uw reiskosten naar ons of de locatie

- Onze reiskosten als we naar u of de door u gekozen locatie komen

Ook op maat gemaakte workshops zijn mogelijk als u andere onderwerpen heeft waar u meer over wilt leren, of als u een samenvoeging van meerdere workshops (of een deel ervan) wenst.

Neem gerust NU contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Klik hier voor een overzicht van onze workshops. Neem voor al uw vragen over de workshops en beschikbaarheid gerust contact op!

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.