FOTOSTUDIO

Onze studio is te huur. Dat kan al vanaf 1 uur. U kunt dan in alle rust gebruik maken van een professionele flitsinstallatie en toebehoren. U kunt uw eigen camera gebruiken, eventueel kunt u (een deel van) onze uitrusting erbij huren, stuur hiervoor een aanvraag en wij maken een offerte op maat. U kunt uw eigen model meebrengen als u dat wilt. Soms kunnen we ook een model regelen, de vergoeding hiervan hangt af van het model en soort foto's.

De studio is gelegen aan de Schuttersstraat 60 te Beek. Dat is op 2 minuten lopen van het NS station Beek-Elsloo. Er is volop gratis parkeerruimte op eigen terrein. De studio is toegankelijk voor rolstoelen.

De huurprijs is 37,50 per uur maandag t/m. zaterdag. Per halve dag 100 euro maandag t/m. zaterdag, of 150 euro op zondag.


De huurprijs is inclusief gebruik van Falcon Eyes flitsinstallatie van 3 flitslampen waarvan 2 met softbox en 1 met snuit, honingraat, gekleurde filters, etc. De flitsset kan draadloos bediend worden met een zender die u in de flitsschoen van uw camera plaatst, maar kan ook aangestuurd worden met uw eigen (opzet- of ingebouwde) flitser.

Er zijn diverse achtergronden aanwezig, u kunt ook uw eigen achtergrond meenemen.

Koffie of thee is inbegrepen, plus diverse aanwezige attributen die u kunt gebruiken voor de foto's. U kunt ook eigen attributen meenemen.


Wij zijn beschikbaar voor ondersteuning, maar u kunt in alle privacy fotograferen.

Onze studio vooraf bezoeken kan 7 dagen per week, ook 's avonds. Maak wel altijd vooraf een afspraak, we zijn immers vaak onderweg voor het maken van foto's!

Voor vragen over beschikbaarheid of reservering neem gerust contact met ons op!