TROUWEN IN MEXICO

Jullie willen graag trouwen in Mexico, superleuk! Om meer kans op goed weer te hebben, vanwege familie die niet naar Nederland kan komen, vanwege de uitstraling, noem maar op, redenen genoeg. Je wilt natuurlijk wel de hele trouwdag vastgelegd hebben in mooie foto's. Maar zoek maar eens via internet een betrouwbare fotograaf in Mexico. Nog afgezien van de mogelijke taalbarriere. Dus die neem je liever mee. 

Onze fotograaf Graciela is geboren en getogen in Mexico, woont sinds 2008 in Nederland, maar gaat regelmatig naar Mexico. Zij heeft vele reizen gemaakt en kent de mooiste plekjes. Dus denken jullie over trouwen in Cancun, Playa del Carmen, Manzanillo, Puerto Vallarta, Acapulco, Mexico city, Guadalajara, of waar dan ook, neem dan contact met ons op!

Jullie kijken ook uit naar een mooi luxe trouwalbum met veel foto's. Een mooie grote canvasposter aan de muur. En glanzende afdrukken voor de familie als dierbare herinnering aan de mooiste dag.

Klinkt dit als jullie bruiloft?

Dan zijn wij jullie graag van dienst!

Wij zijn hiervoor beschikbaar met een tarief van 5.000 euro inclusief onze reis- en verblijfskosten.

Wij maken héél véél mooie foto's, selecteren en bewerken die. Ook foto's van de omgeving. En die digitale foto's zijn dan allemaal voor jullie!

Later komen jullie langs (of we brengen het) om de digitale bestanden, het trouwalbum, de canvasposter en de afdrukken op te halen.

Wat krijg je in ieder geval allemaal voor deze investering:
- Kennismakingsgesprek vooraf
- Tussentijdse gesprekken om alles goed af te stemmen
- Ondersteuning ter plekke in Nederlands, Spaans en Engels.
- Tips over de omgeving en verblijf.
- Hele dag onopvallend een fotograaf aanwezig bij alle belangrijke momenten
- Foto's van de omgeving waar mogelijk
- Regie over de fotomomenten, verzamelen en aansturen genodigden hiervoor
- Nabewerking van alle foto's
- Alle geslaagde foto's digitaal in hoge resolutie op USB stick
- Mooi luxe fotoalbum met veel foto's
- Canvasposter met foto naar keuze
- Afdrukken in A4 formaat op glanzend fotopapier
- Geen watermerk of reclame op de foto's

De kosten hangen naast het fotowerk natuurlijk sterk af van de trouwlocatie en de duur van het verblijf. Dit stemmen we onderling af.

Kijk eens bij eerder door ons gemaakte trouwfoto's, of in ons portfolio om een indruk te krijgen van een deel van ons andere werk.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! En dat kost alvast helemaal niets!