TROUWREPORTAGE: WIJ HEBBEN GEEN BUDGET HELAAS

Je wilt heel graag gaan trouwen met je grote liefde. Er is natuurlijk een gratis trouwceremonie bij elke gemeente, dat is verplicht. Maar die gaat razendsnel. En je wilt wel graag een mooie tastbare herinnering aan de mooiste dag van je leven, ja toch? En zo'n fotograaf (de rest trouwens ook) kost klauwen met geld. Wie gaat dat allemaal betalen?

Klinkt dit als jullie bruiloft?

Dan is deze keuze precies voor jullie!

Wij zijn hiervoor beschikbaar met een tarief van 0 - 50 euro all-in.

Waarom?

Wij herinneren ons heel goed onze bruiloft, al is het lang geleden. Wij waren in die tijd nu ook niet bepaald kapitalisten. Maar de eigenaar van de fotowinkel in het dorp heeft toen wel mooie foto's voor ons gemaakt. Wij zijn dat nooit vergeten. Nu het ons al weer lange tijd royaal voor de wind gaat, hebben we jaren geleden besloten dat we ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. En die kunnen we uitstekend uitdragen met onze kennis, inzet en apparatuur op foto gebied.


Sommige verklaren ons voor gek. Niet ons probleem.

Misbruik ligt op de loer. Daar prikken we doorheen.

Als je echt (bijna) geen middelen hebt om een fotograaf in te huren: je staat onder curatele, je zit in de schuldsanering, je bent vluchteling, of wat dan ook, dan gaan wij je helpen met de trouwfoto's.

Je hoeft ons niets over je situatie vertellen, we willen echt zeker niet je bankrekening zien. Kom gewoon met ons praten en we komen er samen uit. En we bepalen samen op welk bedrag tussen 0 en 50 euro we uitkomen.

Wat we voor je doen is foto's maken van de ceremonie in het gemeentehuis en na afloop van alle genodigden en een aantal van jullie samen. Alle foto's sorteren we en bewerken we mooi na. En die ontvang je later op een USB-stick of via de e-mail. Misschien doen we er ook nog een afdruk bij. Op de foto's staat niet storend ons logo of website.

Mocht het later wat beter gaan dan kun je alsnog een trouwalbum, poster of andere afdrukken laten maken En dat hoeft niet via ons, je kunt met de digitale bestanden gewoon naar de goedkoopste aanbieder gaan.

Om misbruik te voorkomen zijn er wel een aantal zaken die wij als redelijk vanzelfsprekend houden:

- De ceremonie is op de gratis dag van de gemeente
- Vooruitbetaling van afgesproken bedrag
- Jullie arriveren niet per helikopter bij het gemeentehuis*
- Tiësto is niet de DJ op jullie feestje*

* Dit is natuurlijk niet letterlijk bedoeld, maar als het geld er aan alle kanten vanaf spat, dan kun je ook een fotograaf betalen

Wat krijg je dus allemaal:

- Kennismakingsgesprek vooraf
- Een fotograaf voor ceremonie zoals beschreven
- Nabewerking van alle foto's
- Alle geslaagde foto's digitaal in hoge resolutie met klein logo
- Geen reiskosten binnen Zuid-Limburg, daarbuiten 30ct. per kilometer.

Kijk ook eens bij eerder door ons gemaakte trouwfoto's, of in ons portfolio om een indruk te krijgen van een deel van ons andere werk.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Dat kost helemaal niets!